OM MEDLEMSKAP

Alla företag i Norden som bedriver handel med textilier, lädervaror, kläder, skor och som helt eller till del baserar verksamheten på sådan handel, kan bli medlemmar i Textilimportörerna.

Som medlem får du:

  • Nyhetsbrev om allt som händer i vår bransch, notiser och annan nyttig medlemsinformation.
  • Möjlighet att få hjälp med frågor som rör handel, import, GSP,  tullar, CSR ( företagets sociala ansvar) eller annat som är viktigt för ditt företag.
  • Inbjudan till våra kostnadsfria seminarier
  • Köpa vår Kemikalieguide till kraftigt reducerat pris och få kostnadsfri uppdatering av denna minst två gånger per år. Kemikalieguiden finns även tillgänglig på kinesiska för våra medlemmar.
  • Möjlighet att via Textilimportörerna ställa frågor till Swerea IVF om allt som rör kemikaler och andra miljöfrågor.

Årsmöte
Som medlem blir du inbjuden till vårt årsmöte som arrangeras i maj varje år. Detta brukar vara en trevlig dag då vi förutom själva årsmötesförhandlingarna ofta lyssnar till ett intressant föredrag eller har någon annan gemensam aktivitet. På årsmötet har du som medlem rösträtt vid val av styrelse och andra frågor gällande föreningens verksamhet. På årsmötet har våra medlemmar också möjliget att tycka till, påverka och framföra önskemål om vår service och om våra medlemsaktiviteter.
Årsmötet 2014 arrangeras i Borås den 21 maj.

Anmälningsblankett  går att ladda ner eller skriva ut här.
Ni måste ta del av våra stadgar och godkänna dessa vid anmälan om medlemskap.
Det går bra att scanna in anmälningsblanketten. Vill ni skicka den per post är adressen:

Textilimportörerna
Kronhusgatan 11
411 05 Göteborg

Varmt välkommen att blir medlem!

Vill du bli medlem?

Vill du veta mer om vad ett medlemskap i Textilimportörerna kan göra för dig? Läs om våra Medlemsförmåner här eller fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.